Onderzoek: Jongeren in de Europese wijk

Beste leden en vrienden van de GAQ, 

We hebben een vragenlijst opgesteld voor de jongeren in onze wijk. Heeft u jongeren tussen de 12 en 18 jaar in uw gezin of in uw omgeving? Ziet u regelmatig jongeren bij u in de buurt? Komen uw kleinkinderen af en toe op bezoek? Leidt u of coördineert u jeugdgroepen? Wij zijn nieuwsgierig naar hun mening over de wijk! Kunt u hen vragen om onze online enquête in te vullen? Dit is de link die u rond kunt sturen: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScPXzlo8F0K2Jwar_mxXwoUCCEouu4xoCY-1H9fif0O7YfS5A/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&gxids=7628

Jongeren in de Europese wijk Met deze enquête richten we ons tot jongeren tussen de 12 en de 18 die in de Europese wijk aanwezig zijn. De enquête wordt georganiseerd door het buurtcomité van de Europese wijk, de GAQ (www.gaq.be). De resultaten zullen worden gepubliceerd in het magazine Infor-Quartier van september 2021. De antwoorden zullen worden verwerkt op een anonieme en geaggregeerde manier: gegevens worden niet bewaard, en persoonsgegevens worden niet gebruikt (in overeenstemming met de AVG). (Tekening van Benjamin Baret) docs.google.com

Hartelijk dank, 

Vriendelijke groet, 

Uw buurtcomité